Yatay Geçiş ve Ek Sınav İşlemleri Eğitimi

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ek sınavları ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Üniversitemiz kurumlararası, kurum içi ve yurtdışından yatay geçiş ile merkezi yerleştirme puanı ile (Ek Madde-1) yatay geçiş kapsamında kabul edilecek öğrencilerin başvuruları ve değerlendirme sürecine yönelik eğitim, Üniversitemiz Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda 8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14.00-16.00 saatlerinde Başkanlığımız Lisans Eğitim Birimi Şube Müdürü Mehmet AYDOĞAN tarafından gerçekleştirildi. Üniversitemiz akademik birimleri öğrenci işleri personellerinin hassasiyetle katılım gösterdiği eğitimde, Covid-19 pandemisi sebebiyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına oldukça dikkat edildi.

Bu eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde ilk defa uygulanacak azami süresi biten öğrencilerin ek sınav işlemlerine yönelik ilgili mevzuat hükümlerini (2547-44/c) açıklayan Şube Müdürü Mehmet AYDOĞAN tarafından, Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminde konuya ilişkin geliştirilen ekranların kullanımına yönelik bir sunum yapıldı. Ek sınav işlemlerine yönelik soruların da cevaplandırılmasının ardından, yatay geçiş başvuru ve değerlendirme sürecine yönelik genel bir bilgilendirme ile birlikte mevzuatta yapılan son değişikliklere vurgu yapılarak, katılım sağlayan idari personelimizin olumlu geri bildirimleri ile eğitim sonlandırıldı.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat