2021 Yılı Öğrenci İşleri Eğitimi

Üniversitemizde yürütülen tüm faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 KYS Standardı şartlarına uygun olarak yerine getirildiğini teminen, Standardın 7.2. Yeterlilik* şartının kapsayıcılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, Personel Daire Başkanlığı tarafından planlanan "2021 Yılı Kurumsal Hizmet İçi Eğitim Planı" kapsamında ‘Öğrenci İşleri Eğitimi’ 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 14.30-15.30 saatlerinde Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda Başkanlığımız Lisans Eğitim Birimi Şube Müdürü Mehmet AYDOĞAN tarafından gerçekleştirildi. Üniversitemiz akademik birimleri öğrenci işleri personellerinin katılım gösterdiği eğitimde, Covid-19 pandemisi sebebiyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına oldukça dikkat edildi. Şube Müdürü Mehmet AYDOĞAN tarafından mevzuatta yapılan son değişiklikler ile birlikte Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminde akademik birimleri ilgilendiren öğrenci işleri ekranlarının tanıtımına yönelik genel bir bilgilendirme yapıldı. Özellikle akademik birimlerin öğrenci işleri departmanına yeni başlayan personelleri için oldukça fayda sağladığı düşünülen bu eğitimde, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurum içi, Kurumlar arası ve Yurtdışından yatay geçiş başvurularının başlamasına sayılı günler kaldığından; konu ile ilgilenecek tüm öğrenci işleri personellerine 2021 yılı Haziran ayının son haftasında “Yatay Geçiş İşlemleri” ile ilgili eğitim yapılmasına ilişkin bir planlama yapılacağı bildirildi.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat